Waar kunnen wij bij helpen?

Harmony Computerhulp + Advies Op de Zaak kan uw gehele zakelijke automatiseringswensen verzorgen met als doel het ontzorgen van u als gebruiker.

Wij fungeren als uw contactpersoon en leveren op een actieve manier een bijdrage waarbij wij u als gebruiker ontzorgen. Hierbij gaan wij transparant te werk. U weet van tevoren wat u krijgt, wat het kost en wij vragen u achteraf ook of de oplossing ook daadwerkelijk werkt in uw situatie. Wij kunnen uw volledige bedrijfsautomatisering uitvoeren en richten ons met name op bedrijven van 1 tot 15 werkplekken.

Advies en hulp op maat

Wanneer u behoefte heeft aan advies op maat, kan Harmony Computerhulp + Advies Op de Zaak perfect aansluiten op uw wensen. U kiest hierbij welk advies u nodig heeft en welke rol wij voor u het beste kunnen oppakken. Onze doelstelling is het ontzorgen van u als klant, ook als dit een tijdelijk advies betreft.

Help mij, nu direct, ik heb een probleem

Telefonisch en via het internet is onze servicedesk voor calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar. Hiervoor is een service abonnement vereist. Heeft u geen service abonnement, klik dan rechts op 'contact' en kies hierna voor 'melding maken' u wordt zo spoedig mogelijk gebeld voor een afspraak. Ook kunt u dan direct een service abonnement afsluiten.

Wat kunnen wij voor u doen?

✔ Harmony Ontzorgt op de Zaak
 Migratie naar de Cloud (Office365, E-mail, Bestanden, Telefonie)
 Werkplek online
Adviseren en Ondersteuning over producten en diensten
Abonnementsadvies (Glasvezel, Kabel of Telefoonlijn)
Draadloze verbindingen herstellen, meten en beveiligen
 Abonnementsadvies (Internet, Telefoon, Cloud diensten)
 Projectmanagement